Zwitsers Rolex Datejust Champagne Dial Diamond Bezel Gold Jubilee Armband 1454098

## Zwitsers Rolex Datejust Champagne Dial Diamond Bezel Gold Jubilee Armband 1454098

Ben jij op zoek naar een tijdloos en elegant horloge Dan is de Zwitsers Rolex Datejust Champagne Dial Diamond Bezel Gold Jubilee Armband 1454098 dé perfecte keuze voor jou! Dit prachtige horloge is een echte eyecatcher en mag zeker niet ontbreken in jouw sieradencollectie.

De Rolex Datejust is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is voorzien van een champagnekleurige wijzerplaat, een diamanten bezel en een gouden jubilee-armband. Het horloge wordt aangedreven door een automatisch Zwitsers ETA-uurwerk, waardoor je nooit meer hoeft te denken aan het opwinden van je horloge. De Datejust is waterbestendig en heeft een diameter van 45 x 36 mm, een armbandlengte van 190 x 20 mm en een dikte van 13 mm.

De Rolex Datejust is een perfect accessoire voor elke gelegenheid. Of je nu naar een chique feestje gaat of gewoon een casual dagje uit hebt, met dit horloge maak je altijd een statement. Bestel jouw Rolex Datejust Champagne Dial Diamond Bezel Gold Jubilee Armband 1454098 vandaag nog op nephorloges.com en profiteer van de laagste prijzen en gratis verzending!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *